Sztuka kulinarna. Historia brzydoty.

„Historia brzydoty” Anny Piotrowskiej w bolesny i wnikliwy sposób dotyka problemu anoreksji. Niejedzenie stało się jednym z najpoważniejszych problemów psychicznych naszych czasów. Nie dajmy się zastraszyć modzie na rozmiar XXS! Bądźmy modni i zdrowi – jedząc!

SZTUKA KULINARNA, czyli jak jeść ze smakiem i ze świadomością. Gotowanie i spotkanie poprowadzą dziennikarka kulinarna i pasjonatka gotowania Maryla Musidłowska oraz kostiumolog i stylista Adam Królikowski. Wspólnie opowiedzą jak jeść i wyglądać dobrze.

16 maja o godzinie 18.00 przed przedstawieniem Historia brzydoty. Foyer Sceny na Świebodzkim Teatru Polskiego. W menu znajdzie się m.in. biało-czerwona Pavlova, czyli prawdziwe źródło rozkoszy i sposób na uwiedzenie każdego, nawet najwybredniejszego podniebienia! Jako danie główne dla Państwa Historia brzydoty.

Wstęp na SZTUKĘ KULINARNĄ za okazaniem aktualnego biletu na przedstawienie Historia brzydoty.

Partnerem eventu jest Restauracja PIEPRZ I WANILIA.

www.pantomima.wroc.pl/sztuka-kulinarna-historia-brzydoty

Dodaj komentarz